Nijlcruise Egypte **** + in Vertrekplaats: Luxor

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Goedkope Vakantie egypte Goedkope Vakantie noorwegen Goedkope Vakantie afrika

Goedkope vakantie

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Nijlcruise Egypte **** +

Goedkope reis Egypte Goedkope reis Egypte Vertrekplaats: Luxor

goedkope reizen vertrekplaats: luxor vertrekplaats: luxor
Goedkope reis Egypte Vertrekplaats: Luxor

vanaf
Ä 299,-

Goedkope reis Vertrekplaats: Luxor

Nijlcruise Egypte **** + Maak nu tegen de goedkoopste prijs van Nederland kennis met het fascinerende land van de farao€s: Egypte! Profiteer van een ongekende aanbieding en maak een onvergetelijke Nijlcruise die garant staat voor een topvakantie. Dankzij deze prijsdoorbraak bent u voor uw 8-daagse Nijlcruise door Egypte haast net zo weinig kwijt als een week waarin u uw dagelijks boodschappen etc. moet betalen! Naast uw vlucht zijn zelfs al uw maaltijden aan boord van het 4-sterren-plus cruiseschip (ontbijt lunch en diner) inbegrepen! En voor wie alles uit zijn fantastische Nijlcruise wil halen bieden wij u een voordelig excursiepakket aan (ter plaatse te boeken) waarmee u alle hoogtepunten ziet!

Wat dacht u van een bezoek aan de Tempel van Luxor en de Tempel van Karnak welke naar verluidt het grootste religieuze tempelcomplex ter wereld is? Lange rijen sfinxen obelisken hiŽrogliefen en beelden van farao€s staan u hier te wachten. Maar ook de imposante Tempel van Horus gelegen in Edfu de bijzondere dammen in Aswan en de beroemde dubbeltempel in Kom Ombo staan op het programma. Het laatste hoogtepunt van deze spotgoedkope Nijlcruise door Egypte de Vallei der Koningen doet u aan voordat u aankomt in Luxor de plaats waar u Nijlcruise begon. In dit schitterende openluchtmuseum liggen de overblijfselen van de Egyptische oudheid verspreid door de stad een bijzondere gewaarwording! Wees er snel bij! Vol = vol€
Uw cruiseschip M/S Princess Amira **** +

Aan boord van het luxe 4-sterren-plus M/S Princess Amira (of gelijkwaardig) zal het u aan niets ontbreken. Dit comfortabele schip is in november 2010 geheel gerenoveerd en beschikt over 64 comfortabele hutten. Geniet tijdens uw nijljcruise van comfort en de vele faciliteiten waaronder een lobby lobbybar restaurant zwembad met zonnedek winkeltje discobar en internet.


Uw hut

Uw comfortabele hut is o.a. voorzien van badkamer met douche fŲhn tv minibar en individueel geregelde airco.

Organisatie: Stip Reizen
Prijs vanaf: Ä 299,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere goedkope reis Egypte

Sharm El Sheikh

goedkope vakantie Egypte

Hotel Sharm Plaza

v.a. Ä 689,-

Hurghada

goedkoop vakantie Egypte

Hotel Golden 5 Al...

v.a. Ä 633,-

Sharm El Sheikh

goedkoop op vakantie Egypte

Hotel Sultan Gardens

v.a. Ä 626,-

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

goedkope reizen vertrekplaats: luxor RSS Goedkope vakanties