Hotellerie La Petite Couronne in St. Cricq Chalosse

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Goedkope Vakantie afrika Goedkope Vakantie engeland Goedkope Vakantie noorwegen

Goedkope vakantie

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Hotellerie La Petite Couronne

Goedkoop vakantie Frankrijk Goedkoop vakantie Frankrijk St. Cricq Chalosse

goedkope vakanties st. cricq chalosse st. cricq chalosse
Goedkoop vakantie Frankrijk St. Cricq Chalosse

vanaf
Ä 115,-

Goedkoop vakantie St. Cricq Chalosse

Klein maar fijn

Ik vind het altijd knap dat hoteleigenaren een naam voor hun hotel kunnen bedenken. Een naam waarbij je direct wordt geprikkeld maar die ook precies de lading dekt. Bij Hôtellerie La Petite Couronne dat wordt gerund door Iwan en Nancy is dat zeker het geval. En bij dit alles kun je ook nog eens rekenen op hun gastvrijheid en veel luxe. Wat wil een mens nog meer?

Het hotel ligt in het plaatsje St. Cricq Chalosse in het zuidwesten van Frankrijk is klein van opzet helemaal nieuw en heeft het niveau van een 3-sterren hotel maar ik zou ze 4 sterren geven... Als ik met mijn koffers bij de receptie aankom staat Nancy mij al op te wachten met een dienblad vol glazen.€Welkom in ons optrekje. Dit is 'Floc de Gasgogne' het drankje uit onze regio en dat moet jeécht proeven€ zegt ze lachend en overhandigt mij een glas. Ik neem een slokje. Smaakt prima! Ik voel direct de vermoeidheid van mijn reis wegglijden. Een half uurtje later vraagt Nancy of ik klaar ben voor een rondleiding over haar domein. Samen lopen we naar het zwembad met de poolhouse waar gasten kunnen ontbijten en de hele dag door drankjes kunnen bestellen. Trots neemt Iwan mij vervolgens mee naar de Dutchtub; een speciaal bad dat op hout wordt verwarmd en volgens hem mens en natuur dichter bij elkaar brengt. Dat ga ik morgen eens uitproberen!

We lopen verder en ik zie overal hout. Apart wel maar het zorgt ook wel weer voor een natuurlijk en sfeervol geheel. Het past helemaal in de omgeving van de heuvels van Chalosse. Vanuit mijn kamer heb ik daar trouwens ook prachtig zicht op. De ligging is werkelijk uniek. In 1 uur sta je met je voeten in het zand en net zo lang doe je er over naar de bergen. Bij deze gedachte word ik blij en heb ik echt zin om hier een weekje te blijven. Nadat Nancy mij met nog meer tips heeft achtergelaten in mijn kamer installeer ik mij even later op het terras. Om even bij te komen en mij voor te bereiden op de dag van morgen. De eerste activiteit morgen op mijn agenda weet ik al: een bezoek aan de Dutchtub!

Organisatie: Eliza
Prijs vanaf: Ä 115,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere goedkoop vakantie Frankrijk

Pirou

goedkoop op vakantie Frankrijk

Frankrijk - Norma...

v.a. Ä 156,-

Penerf

goedkope reis Frankrijk

Frankrijk - Bretagne

v.a. Ä 692,-

őle de france

goedkoopste vakantie Frankrijk

Holiday Villa La...

v.a. Ä 164,-

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

goedkope vakanties st. cricq chalosse RSS Goedkope vakanties