Thimonies Country Homes in Rethymnon

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Goedkope Vakantie egypte Goedkope Vakantie denemarken Goedkope Vakantie noorwegen

Goedkope vakantie

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Thimonies Country Homes

Goedkoop vakantie Griekenland Goedkoop vakantie Griekenland Rethymnon

thimonies country homes rethymnon
Goedkoop vakantie Griekenland Rethymnon

vanaf
Ä 490,-

Goedkoop vakantie Rethymnon

De x-factor in de zon

 

Soms kom je ergens en daar vind je het allemaal: uitstraling creativiteit ongekend talent en dat ene bijzondere wat je nog nooit eerder meemaakte. Een typisch geval van de x-factor. Het luistert naar de naam: Thimonies Country Homes.

 

Stel je voor: in de heuvels ligt een dorpje genaamd Roussospiti ook wel het balkon van Rethymnon genoemd. En dat is niet voor niets: het uitzicht is er adembenemend: het glooiende landschap de zee in de verte de prachtige luchten en ook het Griekse leven kabbelt rustig voorbij. Vlakbij die plek tref je de drie witte traditionele privévilla€s van Nikos Astrinakis genaamd Elia Rodia en Dafni. Hier kan zelfs het paradijs niet tegenop. De Griekse schonen schitteren gedrieën in de zon. Hun privéveranda€s kijken uit over dat wonderschone plaatje. Wauw wat is het hier mooi denk je als je langs hun zwembaden loopt. De Griekse geuren kruipen je neus binnen en ook je zintuigen komen er optimaal aan bod. Even binnen kijken denk je en ook daar gaat het geluk onverminderd voort. De open haard in de moderne woonkamer het prachtige serene interieur het familieantiek van de eigenaar. Slaapkamers te over en wat een ruimte en luxe! Ook in de badkamer geven de prachtige details het je ogen de kost. Dan daal je via de trap weer naar beneden langs de keuken waar genoeg plek is voor alle spullen die je vers op de lokale markt haalde voor straks met de barbecue. Want ja ook die staat smeulend klaar. Eenmaal in de tuin zie je de zon zakken de krekels krekelen. Zal ik nog even onder de buitendouche? Je zucht diep. En€wauw€ is echt het enige woord dat in je opkomt.

Organisatie: Eliza
Prijs vanaf: Ä 490,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere goedkoop vakantie Griekenland

Nidri

goedkope vakantie Griekenland

Griekenland Lefka...

v.a. Ä 389,-

Ixia

goedkope reis Griekenland

App. Caravel

v.a. Ä 324,-

Agia Galini

goedkoop op vakantie Griekenland

Hotel Irini Mare

v.a. Ä 454,-

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

thimonies country homes RSS Goedkope vakanties