La Rosa Tea in Urbania

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Goedkope Vakantie denemarken Goedkope Vakantie noorwegen Goedkope Vakantie afrika

Goedkope vakantie

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

La Rosa Tea

Goedkoop vakantie ItaliŽ Goedkoop vakantie ItaliŽ Urbania

goedkope vakantie urbania urbania
Goedkoop vakantie ItaliŽ Urbania

vanaf
Ä 105,-

Goedkoop vakantie Urbania

Een roos in bloei

 

Verscholen tussen de bergen en de heuvels staat een oudroze countryhouse bovenop de heuvel. Beneden zie je de Metauro rivier stromen door de vallei de rozen en de lavendel geuren om je heen en in de verte sieren de besneeuwde bergtoppen van de Nerone. En daar zit je dan in de zon. Even hoor je de stilte een zacht windje streelt zacht door je haren. En dan realiseer je je: Agriturismo La Rosa Tea doet haar liefdevolle naam volledig eer aan.

 

Gisterochtend reed ik terwijl de zon langzaam opkwam door het mooie bergachtige en heuvelachtige landschap van Le Marche. Opeens viel mijn oog op een schattig roze huisje dat ineens opdoemde en toen weer verdween terwijl ik heuvel op heuvel af een weg zocht door mijn geliefde streek. Maar met mijn standvastige blik op dat oneindig mooie roze kwam ik uiteindelijk aan op het terrein van de gastvrije Roberto en Stefania. Jaren geleden toverden zij dit mooie countryhouse om tot een plek waar je heerlijk tot rust komt. In de oude stallen maakten ze een smaakvolle bibliotheek en ontbijtruimte. Ze legden de tuinen aan vulden de bloembakken met rozen en ander bloeiend groen en bouwden zeven charmante hotelkamers die elk hun eigen kleurthema kregen. De mooiste plekjes vulden ze met stoelen om uren te turen ze maakten een zwembad met ligbedden en toen was het tijd om hun deuren te openen.

En die deuren ben ik gister binnengestapt. Ik glimlach en adem het frisse landleven in op de plek die vernoemd is naar de bloem van de liefde. Een mooie roos in bloei bedenk ik me. Letterlijk en figuurlijk.

Organisatie: Eliza
Prijs vanaf: Ä 105,-

Meer informatie of direct boeken?

Andere goedkoop vakantie ItaliŽ

Pioraco

goedkope reis ItaliŽ

ItaliŽ - UmbriŽ -...

v.a. Ä 554,-

Turritecava cardoso Lu

goedkope vakantie ItaliŽ

ItaliŽ - Toscane...

v.a. Ä 221,-

Marsala

goedkoopste vakantie ItaliŽ

ItaliŽ - SiciliŽ

v.a. Ä 404,-

Reisverzekering


Advertenties

Advertenties

goedkope vakantie urbania RSS Goedkope vakanties