Op vakantie in Canada

Vakantie zoeken

Gesponsorde links

Goedkope Vakantie afrika Goedkope Vakantie noorwegen Goedkope Vakantie egypte

Goedkope vakantie

Maak uw keuze

ANVR SGR iDeal MasterCard Visa American Express

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.

Goedkope vakantie Canada

Lekker goedkoop op vakantie in Canada, het kan nog steeds! Hieronder volgen een aantal "goedkope vakantie in Canada" voorbeelden die u het gevoel geven dat u er even helemaal tussenuit bent geweest.

Ook de all inclusive en last minute vakanties in Canada hebben staan hierbij als ze beschikbaar zijn.

18 goedkope vakanties gevonden in Canada op 2 pagina's [1/2]

12Volgende

Hotel Place D'armes in Montrťal

Hotel Place D'armes

Dit elegante en moderne eersteklasse hotel biedt een unieke combinatie van urban chic en klassieke architectuur. Een geslaagde combinatie van comfort en stijl!

Vanaf Ä 102,-

Auberge Du Vieux - port in Montrťal

Auberge Du Vieux - port

Auberge du Vieux-Port is een kleinschalige accommodatie waarbij romantiek en gezelligheid centraal staan en is gelegen aan de Saint Lawrence River.

Vanaf Ä 111,-

Le Germain Montrťal in Montrťal

Le Germain Montrťal

Hotel Le Germain is een prachtig chique en intiem eersteklasse boutique hotel en is zeer centraal gelegen in het mondaine centrum van Montrťal.

Vanaf Ä 116,-

Soho Metropolitan Hotel in Toronto

Soho Metropolitan Hotel

Een zeer modern eersteklasse hotel met een onovertroffen service en een sfeer die tegelijkertijd levendig en ontspannen is. Een toonbeeld van hedendaags comfort!

Vanaf Ä 116,-

Fairmont Banff Springs in Banff

Fairmont Banff Springs

Het Fairmont Banff Springs hotel is een eersteklasse hotel van de gerenomeerde Fairmont-keten gelegen op een unieke locatie aan de rand van Banff.

Vanaf Ä 116,-

Hotel Le Germain Toronto in Toronto

Hotel Le Germain Toronto

Een nieuw hotel in het hart van Toronto's Entertainment District. Een juweeltje van moderne architectuur met harmonische verhoudingen en warme uitnodigende kleuren. Het effect is simpelweg...

Vanaf Ä 116,-

Rafter Six Ranch Resort in Seebe

Rafter Six Ranch Resort

Een gastvrije ranch waar het oude Westen weer tot leven komt met vele activiteiten en faciliteiten voor jong en oud. De ranch deed ooit dienst als leverancier van paarden voor de bereden politie!

Vanaf Ä 116,-

Shangri - la Hotel Vancouver in Vancouver

Shangri - la Hotel Vancouver

Of u Vancouver bezoekt voor zaken of voor plezier dit luxe hotel biedt u een verblijf dat de unieke Aziatische gastvrijheid tot leven brengt met de zorgzame service waar Shangri-La Hotels voor staat.

Vanaf Ä 122,-

Stadsarrangement Toronto in Toronto

Stadsarrangement Toronto

Dit onlangs grondig gerenoveerde hotel ligt te midden van winkelcentra en bij metrohalte Yonge Street met een directe lijn naar de bezienswaardigheden van Toronto.

Vanaf Ä 175,-

Stadsarrangement Vancouver in Vancouver

Stadsarrangement Vancouver

Dit hotel is de Grande Dame van de luxe hotels in Vancouver. Veel beroemde gasten gingen u voor: Elvis Presley Nat ?King? Cole Katharine Hepburn en leden van het Britse koningshuis.

Vanaf Ä 291,-

12Volgende

Advertenties

Advertenties

Last minute vakantie Canada RSS Goedkope vakanties

Vakantiesites